Föreningar

Tvåtaktarna i Göteborg

2015-07-16 12:02 #0 av: ElLobo

Tvåtaktarna i Göteborg tycker att "En loppa på stiftet eller en hoppad kedja är ju ett utmärkt tillfälle att packa upp termosen och äggmackan när man ändå är och river i packväskan, för en stunds avkoppling i en avstressande skogsdunge!"

Första Sidan!


Tvåtaktarna i Göteborg beskriver sig själva så här:

"Tvåtaktarna i Göteborg är en klubb för oss som till själ och hjärta inte kan låta bli att känna oss som femton år lite då och då.

Vägen till våra hjärtan är, förutom korv och mos (mycket räksallad!!!), lukten och ljudet av en plågad 50-kubiks tvåtaktare i starkt uppförslut. Inga PVC-moppar, tack, dom är nog väldigt praktiska och snabba, men den charm som dom äldre mopederna har besitter dom inte.

Det viktiga är inte hur snabbt man kommer fram, utan hur trevligt man har på vägen dit! En loppa på stiftet eller en hoppad kedja är ju ett utmärkt tillfälle att packa upp termosen och äggmackan när man ändå är och river i packväskan, för en stunds avkoppling i en avstressande skogsdunge!"


LänkTvåtaktarna i Göteborg  

Anmäl
2015-07-16 13:20 #1 av: Jimmy.L

Så rätt man ska njuta när man åker.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.