Föreningar

Gevle MopedVeteraner

2015-07-12 09:38 #0 av: ElLobo

Gevle MopedVeteraner är en av Sveriges äldsta och största mopedklubbar för veteranmopeder.
Gevle MopedVeteraner beskriver sig så här:

"Gefle MopedVeteraner är en av Sveriges äldsta och största mopedklubbar för veteranmopeder och deras ägare. Klubben grundades 1997 och har sedan dess vuxit sig stor och stark med ett nuvarande medlemsantal på över tre hundra medlemmar.

​Våra måndagsturer är numera ett självklart inslag i stadsbilden Gävle och är ett uppskattat och välbehövt fenomen både för medlemmar och medborgare. I den här klubben är man med om man gillar gamla mopeder och trevligt sällskap.

​Gemenskapen i klubben är omtänksam och en hjälpande hand finns alltid där när någon får motorstopp eller annat fel. En inte ovanlig syn är att se det flockas av kunniga medlemmar kring den nödställde och dess moped. Med verktyg och ståltråd samt gediget kunnande ser de till att alla kommer med på hela mopedturen.

​Vem vet ni som inte redan har en kanske köper moppe och hänger med oss på våra turer. Eller varför inte bara komma förbi för att titta på den spektakulära starten från slottstorget varje måndag under sommarhalvåret."

LänkGevle MopedVeteraner 

Anmäl
2015-07-12 09:40 #1 av: VSK

Verkar vara en tryggande gemenskap i denna klubb. 

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. 
Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika här. Gillar du allt som har med fågelskådning att göra så kolla här

Anmäl
2015-07-12 09:46 #2 av: ElLobo

Ja, de verkar vara trevliga.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.