Annons:
Etikettföreningar
Läst 1161 ggr
ElLobo
6/25/15, 11:32 PM

AsfaltMoppers

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

AsfaltMoppers är en förening hemmahörande i Västerås.

AsfaltMoppers beskriver sig själva lite på deras hemsida:

"Vår grundtanke om klubben.

Tanken är att det ska bli gemenskap inte medlemskap. Att träffas, kanske med kort varsel för att åka en sväng och ljuga lite. Vi har stående tid Kl 12,00 vid Elbakajen varje Söndag, med vissa undantag.

Alla ska kunna vara delaktiga i bestämmandet om utflykter och händelser. (Tex)Vem som helst kan meddela mig att de vill åka i helgen, då skickar jag ut nyhetsbrev med info till registrerade medlemmar och lägger ut detta på hemsidan. Vi kommer naturligtvis fortsätta att föreslå utflykter.

Vi ser gärna att lite äldre mopeder kommer fram, gärna fler trampmoppar och påhängare. Vi ska ta det lungt och pysa fram på cykelbanorna i stan, det är inget race. I dagsläget tycker folk att det är roligt att se oss ute på stan, och vi ska se till att det fortsätter så. Huvudsaken är att vi tar det lungt och framför allt att vi åker tillsammans.

Medlemsavgift? Nej. Omkostnader än så länge är för webbhotell och se-domän. Kanske blir det en symbolisk summa framöver för att täcka detta. Eller om vi samlar in till något särskilt vi vill göra. Utflykt eller liknande."

Länk: AsfaltMoppers

Annons:
[VSK]
6/26/15, 8:54 AM
#1

🙂

Upp till toppen
Annons: