Mopedträffar

150607: Enpetar och Automatväxel Utflyktsrally

2015-06-04 00:43 #0 av: ElLobo

Den 7 juni arrangeras Enpetar och Automatväxel Utflyktsrally på Torsö utanför Mariestad.Söndagen den 7 juni arrangeras Old Ox Enpetar och Automatväxel Utflyktsrally.

Då var det äntligen dags för ett evenemang för dom gamla klassiska mopederna. Eftersom detta riktar sig till dem med äldre mopeder och automat, kommer det finnas ett tak, så din moped får inte vara nyare än 1979, nästa år kommer vi sänka det ytterligare till 1960. 

Det kommer bli en dag i slowmotion, så förbered dig på det. Som rubriken lyder, är det mer en utflykt än ett rally. Man tar med sig korv och bröd, det man vill dricka, samt bränsle om du har en liten tank. 

Vi utgår från Restaurang Brygghuset vid Torsöbron och kommer att tillbringa dagen på den fina ön Torsö, som erbjuder många fina platser och vägar. 

ALLA hälsas varmt välkomna till Mariestad och Old Ox Mopperiders. Ingen startavgift, frågor eller priser, men så klart finns vi från klubben med och hjälper till vid eventuella problem.

Länk Facebook:  

Anmäl
2015-06-07 19:13 #1 av: Jimmy.L

Ca 15 mopeder dök upp på denna träff och av bilderna ser det ut som en trevlig träff. 

https://www.facebook.com/events/404103653101336/

Sajtvärd för Debatt, Mina Foton, kust & Hav, Militärhistoria, Skärgårdsbåtarna, sport, Stockholm 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.